Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Totalentreprise til større og mindre projekter​

Mange vælger at benytte sig af en totalentreprise, når det gælder større husprojekter, og det forstår vi godt. Hos Erik Møller ApS har vi 40 års erfaring inden for murerfaget, og vi udfører også totalentreprise for vores kunder.

Vi opererer normalvis i København Ø, Østerbro, Nørrebro, Hellerup, Charlottenlund og Gentofte men vi påtager os gerne projekter på nærmest hele Sjælland. Lige nu tæller vi 10 ansatte med hver vores specialviden, som vi selvfølgelig gerne deler ud af.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for totalentreprise, så er vi klar til at hjælpe.

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise går i al sin enkelhed ud på, at du får andre til at klare den komplette byggeproces for dig. Det er afgørende for et byggeprojekt, der forløber som ønsket med et holdbart slutprodukt.

Med en totalentreprise kan du:

 • Overlade projektets praktiske processer til en totalentreprenør
 • Overlade projektet til én professionel
 • Bruge din tid på andre ting, mens projektet står på
 • Undgå uoverskuelige overvågningsprocesser
 • Få kyndig vejledning fra start til slut

Totalentreprise er for dig, der gerne vil overlade renoveringen af din lejlighed, dit hus eller nybyggelse af dit sommerhus til dygtige håndværkere.

Der er mange fordele ved at vælge en totalentreprenør

Har du selv erfaring med håndværk, vil det måske være oplagt for dig at gå i krig med det selv, og det har vi fuld forståelse for. Dog kan vi ikke pointere ofte nok, at et byggeprojekt virkelig kan trække tænder ud, hvis du ikke er bekendt med processerne på forhånd.

Et byggeprojekt indeholder næsten altid uforudsete udfordringer og deadlines, der er svære at overholde. Det kræver sin kvinde eller mand at kontrollere sådan et projekt. En totalentreprenør har god erfaring og indblik i byggeprocesser, som vil være guld værd for dig.

En totalentreprenør forstår hele processen fra start til slut, klarer kontakten med arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører og holder dig opdateret løbende. Derudover er totalentreprenøren ansvarlig for at indgå aftaler med underleverandører om nødvendigt.

Din fordel ved en totalentreprenør er, at du overlader det hele til én person og kun skal kommunikere med dem - det er altså smart!

Vi er medlem af Byg Garanti

En anden fordel ved at vælge Erik Møller ApS til at varetage totalentreprise af dit byggeprojekt er, at vi er medlem af Byg Garanti. Hvis vi mod al forventning skulle lave fejl i vores håndværk, får du som kunde dækket omkostningerne af tabene ved disse fejl.

​Byg Garanti gælder ved:

 • Familieboliger
 • Ejerlejligheder
 • Andelsboliger
 • Sommerhuse
 • Erhvervsejendomme
 • Lejeboliger (hvis arbejdet er bestilt og betalt af lejer selv)

Byg Garanti er dit sikkerhedsnet, men det er faktisk også vores. Vi vil aldrig nogensinde kunne love, at vi ikke laver fejl. Det er menneskeligt. Dog bestræber vi os hver dag på at gøre vores ypperste, så fejlen ikke opstår.

Opstår der alligevel et problem, er vi trygge ved at vide, at du er dækket af vores Byg Garanti. Byg Garanti gælder 3 år frem ved synlige skader og 10 år frem ved ikke-synlige skader.

Hvad koster totalentreprise?

Prisen for totalentreprise afhænger helt og aldeles af, hvor stort et projekt vi skal varetage for dig. Derfor er vi nødt til at kende omfanget af dit projekt, før vi kan lægge en plan og give dig et tilbud.

Kontakt os allerede i dag, og lad os starte processen. Er du mere tryg ved, at vi kommer hjem til dig og ser på selve projektet, gør vi også gerne det.

Din pris på totalentreprise afhænger også meget af, hvilke materialer du ønsker, og hvor komplekst dit projekt er. Er det en opgave med arkitekttegnede løsninger, er det sandsynligt, at prisen vil være højere. Kontakt os - så taler vi om det.

Kontakt os allerede i dag

Overvejer du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt, skal du tage en snak med os. Kontakt os endelig på 35 38 59 60 eller info@emmurer.dk. Så tager vi en god snak om dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS