Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering af badeværelse

Nyt badeværelse lige efter dine drømme

Drømmer du om at få foretaget en renovering af badeværelse eller måske et helt nyt badeværelse? Så kan du med fordel kontakte Murerfirma Erik Møller ApS for professionel hjælp. Vi har mange års erfaring på området, hvorfor vi kan varetage enhver opgave i forbindelse med badeværelsesrenovering. Vi servicerer privat og erhverv på Nørrebro, Østerbro og i resten af København Ø. Vi rykker også gerne til det øvrige Sjælland og vi har bl.a. hjulpet mange kunder i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup.

Der findes mange muligheder inden for renovering af badeværelse. Hvad enten det drejer sig om en lille badeværelsesrenovering, et nyt bad eller et komplet nyt badeværelse, står vi til rådighed. De fleste badeværelser laves som totalentrepriser, hvor vi står for kloak-, tømrer- og murerdelen, mens vi samarbejder med dygtige elektrikere og malere, som står for resten af opgaven.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad renovering af badeværelse koster, da det afhænger af mange forskellige ting. Hvilke materialer skal anvendes, og hvor omfattende er projektet? Uanset hvad garanterer vi løsninger af høj kvalitet til billige priser hver gang.

En badeværelsesrenovering øger ejendommens værdi i langt de fleste tilfælde. Vi hjælper gerne med idéer og professionel sparring, så du kan finde den mest optimale løsning til dig. Derudover kan du forvente en tæt dialog under hele processen, lige fra valg af materialer til afsluttende gennemgang.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Vi har en mangeårig erfaring inden for renovering af badeværelse, som gør, at vi har overblikket over processen, så man kan levere til aftalt tid og pris. Kunne du tænke dig at høre mere om: Hvad koster et nyt badeværelse? Samt hvad dine muligheder er, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi vender tilbage med flere oplysninger til dig hurtigst muligt. Vi giver altid en optimal og billig pris på dit projekt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS