Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Få et autoriseret kloakfirma til at udføre dit kloakarbejde

Har du brug for kloakarbejde i din husstand, lejlighedskompleks eller et helt tredje sted? Så bør du tage fat i et autoriseret kloakfirma, der kan klare opgaven. Hos Erik Møller ApS kan vi udføre kloakarbejde for dig.

Vi kan både servicere hele ejendomme eller løse enkeltstående opgaver - det er såmænd helt op til dig. Vores kunder henvender sig typisk fra København, hovedsageligt fra områderne omkring Nørrebro og Østerbro, men vi kan som regel løse opgaver på hele Sjælland. Vi ser frem til at løse dine kloakudfordringer for dig.

Hvad indebærer kloakarbejde?

Du kan selvfølgelig selv forsøge at give dig i kast med kloakarbejde i din ejendom, men det er de færreste, der tør og bør. Et stoppet afløb kan de fleste af os klare, men når problemerne stikker dybere, skal der flere kompetencer til. Her kan en autoriseret kloakmester hjælpe.

Vi løser opgaver indenfor:

  • Kloakering
  • Tv-inspektion
  • Rottesikring
  • Slamsugning
  • Omfangsdræn
  • Udskiftning af kloakrør
  • Højvandslukkere
  • Afløb

​Der er mange opgaver inden for kloakering, og det er ikke alle, vi har listet ovenfor. Kontakt os endelig, hvis vi skal løse kloakarbejde for dig.

​Spar dig selv for oversvømmelser

Vejret er dejligt omskifteligt i Danmark. Det er både skønt og udfordrende. Der er nogle forholdsregler, man som husejer er nødt til at tage. Bor du i et lavtliggende område, skal du være forberedt på oversvømmelser i dit hus, hvis uheldet er ude.

​Du kan spare dig selv for de fleste oversvømmelser med de rette kloakinstallationer. Derfor beskæftiger vi os meget med højvandslukkere i huse. En højvandslukker er simpelthen en lille installation, der forhindrer kloakvandet i at løbe baglæns i kloakken og videre op gennem kælderafløb, når det regner kraftigt udenfor. 

Overvej dette, hvis du har en kælder i et lavtliggende område.

Bor du i et rotteplaget område, kan vi hjælpe dig

En anden opgave, vores kunder ofte ønsker en løsning på, er rottesikring. Rotter er noget, vi heldigvis sjældent støder på, men det ændrer ikke på, at de lever i bedste velgående i vores kloakker.

Bor du i et område, der er særligt plaget af rotter, er rottesikring en god idé. Her kan vi hjælpe dig. Vi sender gerne en kloakmester ud til dig, som effektivt opsætter rottespærrer i dit hus. På den måde er du sikret, at rotterne ikke kommer ind i din ejendom, men bliver i hovedkloakken.

Hvad er prisen på kloakarbejde?

Ønsker du en pris for kloakarbejde? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger meget af det stykke arbejde, vi skal udføre i din kloak. Priserne afhænger også af, om opgaverne er akutte eller ej.

Derfor kan vi først give dig en endelig pris for en kloakmester, når vi kender din udfordring. Vi lover dig dog, at vores priser er fair og konkurrencedygtige.

Kontakt os og få hjælp allerede i dag

Har du brug for en kloakmester? Kontakt os da allerede i dag på 35 38 59 60 eller info@emmurer.dk. Vi sidder klar til at tage imod den udfordring, du har til os, om den er stor eller lille.

Vores kloakmestre har mange års erfaring, så du kan roligt regne med, at de har set mange af problemerne før. Derfor har vi løsningen med, når vi kommer.​​

Murerfirma Erik Møller ApS

Fåborggade 1, st. tv. 2100 København Ø

Se rutevejledning 

Telefon: 35 38 59 60

E-mail: info@emmurer.dk

CVR: 53740715

Samarbejdspartnere

Vi er medlem hos​