Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lad vores tømrer stå for udskiftning af døre og vinduer i din bolig eller ejendom – vi udfører alle former for tømrerarbejde

Hvad enten du er privat kunde, der skal have en tømrer eller snedker med på dit næste byggeprojekt – f.eks. udskiftning af døre og vinduer – eller en boligforening, der ønsker hjælp fra et kompetent tømrerfirma, så kan Erik Møller ApS hjælpe dig. Vi har tømrere, murere og kloakmestre, der kan udføre en lang række opgaver inden for flere forskellige håndværkerfag.

Vi har kunder fra det meste af Sjælland, men især i og omkring Hovedstadsområdet, da vi er beliggende i København Ø. Vores kunder kommer blandt andet fra Østerbro, Nørrebro, Charlottenlund, Hellerup og Gentofte.

Tømrer med speciale i udskiftning af døre og vinduer​

Et af vores helt store specialer er døre og vinduer. Om det så gælder montering, restaurering eller vedligehold - vi klarer opgaven for dig. Med mange års erfaring i branchen kan vi både varetage komplet udskiftning af døre og vinduer i private boliger, men vi kan også klare de helt store opgaver for virksomheder og boligforeninger, der evt. skal have udskiftet vinduer og døre i flere boligblokke eller ejendomme.

Når der skal udskiftes vinduer i hele ejendommen

Det er et stort projekt at få skiftet vinduer i hele boligforeningen, og netop derfor er det så vigtigt, at man vælger det rigtige tømrerfirma til opgaven. Vi har stor erfaring med udskiftning af døre og vinduer i boligforeninger, så med os på holdet er du garanteret effektivt kvalitetsarbejde og en ejendom, der fremstår flot og ny.

Der kan være mange årsager til, at der skal foretages udskiftning af døre i en boligforening, f.eks. for at få bedre sikkerhed, reducere energiforbruget eller af æstetiske årsager. Hvis der er brug for rådgivning i forbindelse med byggeprojektet, står vi gerne til rådighed, så I kan vælge de helt rette døre og vinduer.

Udskiftning af døre og vinduer for private boligejere

Har du et hus fyldt med trævinduer, vil du helt sikkert skulle vedligeholde dem eller udskifte dem med tiden. Derudover kan utætte, slidte vinduer blive dyre – det vil kunne mærkes på varmeregningen.

Vi sender gerne en tømrer ud for at se på dine vinduer. Trænger de til en kærlig hånd, fikser vi det for dig og giver gode råd til vedligehold. Får dine vinduer og døre i træ den rette pleje, kan de holde i mange år fremover.

En omgang renovering eller maling af dine vinduer kan give dit hus et splinternyt udtryk, men det kan også betale sig økonomisk. For det første vil du kunne mærke det på varmeregningen, som vil falde betydeligt med nye, energibesparende ruder, og skal huset en dag sælges, vil prisen også reflektere, at der inden for få år er blevet foretaget udskiftning af vinduer og døre.

Tømrer eller snedker - hvad er forskellen?

For mange kan det godt være lidt svært at finde hoved og hale i, hvad forskellen egentlig er på en tømrer og en snedker. En tømrer og en snedker har forskellige uddannelser og får forskellige titler. Derfor må der også være en forskel.

I gamle dage arbejdede de inden for samme betegnelse - nemlig træsmed. I dag kan titlerne stadig blive rodet sammen, da tømrere ofte udfører snedkerarbejde og omvendt. Uanset hvad går du ikke galt i byen ved at vælge det ene eller det andet. Begge faggrupper er kyndige træmænd.

Tømrer

Helt groft ridset op er en tømrer den, der tager sig af de store ting. Det være sig trækonstruktioner, vægge, gulve og tag. Vores huses konstruktioner indeholder meget træ, så det vil ofte være en tømrermester, der varetager den overordnede proces.

Tømreren er med fra start til slut, hvorimod VVS’ere, murere, malere og elektrikere kommer ind i processen, når det er nødvendigt.

Snedker

En snedker er helt overordnet set den, der sørger for detaljerne, men den beskrivelse er slet ikke fyldestgørende. En bygningssnedker sørger eksempelvis for detaljer i diverse samlinger såsom døre, vinduer og karme i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer.

Man taler også om en møbelsnedker, der restaurerer og bygger møbler i træ. Det er en helt anden form for snedkeri, og vi tager os kun af de opgaver, bygningssnedkeren udfører.

Vores tømrer har mange kompetencer

Vinduer og døre er ikke det eneste, du kan få ordnet, hvis du søger hjælp hos os. Vi har 10 ansatte i firmaet, som alle har brede kompetencer og kan løse en lang række håndværkeropgaver.

Vores håndværkere kan løse mange forskellige former for snedker- og tømrerarbejde:

  • Vi renoverer dit gamle køkken
  • Vi sætter dit nye køkken op
  • Vi udvider din terrasse
  • Vi laver tilbygninger til dit hus eller sommerhus
  • Vi reparerer døre, der binder, og gulve, der knirker
  • Vi tætner dine vinduer og døre

Skal vores tømrerfirma varetage dit projekt?

Skal vi samarbejde om at løse dit næste husprojekt, f.eks. tagarbejde eller udskiftning af døre og vinduer? Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så snart vi har hørt mere om dine ønsker, behov samt budget.

Ring til os i dag på 35 38 59 60, eller skriv på info@emmurer.dk og fortæl om dit projekt. Så laver vi sammen en plan og sender den rette tømrer din vej. 

Få gode anbefalinger, før du hyrer et tømrerfirma

Det er vigtigt at få gode anbefalinger, før du hyrer en tømrervirksomhed. Mange håndværkerfirmaer får udelukkende kunder, fordi deres kunder anbefaler dem til andre.

Har du fået en god anbefaling fra din nabo, kan du med fordel vælge det pågældende firma. Vi arbejder ihærdigt på at tilfredsstille vores kunder, så de anbefaler os til andre. Uden glade kunder kunne Erik Møller ApS slet ikke eksistere.

Samarbejd med os for det bedste resultat

Det er meget sjældent, at du søsætter projektet og først vender tilbage til det, når det er færdigt. Større renoveringer gemmer nogle gange på uforudsete udfordringer, der kan trække projektet ud, og her inddrages du i projektet for at sikre klar kommunikation.

Derfor er det også fordelagtigt, at du samarbejder tæt med det samme tømrerfirma fra start til slut. Det betyder ikke, at du personligt skal overvåge arbejdets gang, men med en god dialog er du altid inddraget i fremskridtene.

Det er vigtigt for os, at vores arbejde er gennemsigtigt for vores kunder. Således opstår der et solidt tillidsforhold mellem os og kunde, som er guld værd. Også for dig.

Et grundigt forarbejde er vejen frem

Uanset hvilken håndværker, du skal bruge, er det meget vigtigt, at du gør dit forarbejde, inden du hyrer en fagperson til dit projekt. Der findes mange tømrerfirmaer, og de har hver især særlige kompetencer og udfordringer. Derfor er det vigtigt, at du finder et firma, der har kompetencer inden for det, du skal bruge hjælp til.

Vores håndværk bygger på erfaring. Ligeledes er det meget vigtigt for os, at vi sammen med dig lægger en grundig plan for projektet. Vi kan nemlig også godt lide at gøre vores forarbejde grundigt. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Hvad koster en tømrer i timen?

Ønsker du en fast timepris på den håndværker, der skal løse din opgave, skal du ringe til os. Vores priser afhænger altid af, hvor stort et projekt, du vil have løst. Når vi kender omfanget af dit projekt, kan vi give dig en pris. Vi er ikke dyre, men vi kan ikke stå inde for dårligt tømrerarbejde udført i billige materialer.

Ønsker du en billig løsning, skal du vælge de billige materialer. Det er dog langt fra noget, vi foreslår vores kunder, da billige materialer ofte ikke er langtidsholdbare. Vi anbefaler dig altid de materialer, der er fordelagtige for netop dig og dit hus.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS