Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Etablering af omfangsdræn tilbydes

Har du fugtproblemer omkring din sokkel, dit fundament eller dine kældervægge, så kan et omfangsdræn i mange tilfælde være den helt rette løsning, og det kan vi hos Erik Møller ApS i København Ø hjælpe dig med. 

Vi har stor erfaring inden for etablering af omfangsdræn, som vi blandt andet etablerer for kunder i følgende områder:​

  • Østerbro
  • Nørrebro
  • Charlottenlund
  • Hellerup
  • Gentofte​
  • Det øvrige Sjælland

​Et omfangsdræn kan på mange måder sammenlignes med en nedgravet tagrende, der bliver gravet ned langs husets fundament og ydermur. Drænet har til formål at lede overskydende vand væk fra huset, så der ikke opstår fugtproblemer. Vandet bliver i første omgang ledt hen til en regnvandsbrønd, og derfra bliver det ledt videre til kloakken.

Etablering af omfangsdræn kan både ske i huse med og uden kælder, men hvor der er en risiko for, at der stiger fugt op i husets konstruktioner. 

Er etablering af omfangsdræn den rette løsning?

Hvis du kan se og mærke, at dit fundament, din sokkel eller eventuelle kælderydervægge suger fugt til sig, så vil etablering af omfangsdræn i langt de fleste tilfælde være den rette løsning for dig, og i så fald er det vigtigt at reagere.

Fugt i husets sokkel og fundament kan nemlig forårsage skader på huset, ligesom det øger risikoen for, at der kommer svamp og råd inde i selve boligen, der kan medføre et dårligt indeklima. Har du en kælder, kan den blive så fugtig, at den mere eller mindre vil være ubrugelig på grund af de våde vægge.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi er medlem af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og Byg Garanti, og vi står klar til at hjælpe dig med professionel etablering af omfangsdræn. 

Du skal bare tage kontakt til os for at høre nærmere om etableringen og for at indhente et uforpligtende tilbud. 

Ring til os på 35 38 59 60 eller skriv til info@emmurer.dk for et gratis tilbud.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS