Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Reparation af sætningsskader på bygninger

Erik Møller ApS til rådighed

Har du opdaget, at der er en eller flere sætningsskader på din bygning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Erik Møller ApS i København Ø er vi blandt andet specialister inden for reparation af sætningsskader, som vi typisk varetager for vores kunder i forbindelse med en renovering af facaden.

Vi varetager blandt andet opgaver for kunder i følgende områder:​

  • ​Østerbro
  • Nørrebro
  • Hellerup
  • Gentofte
  • Charlottenlund
  • Det øvrige Sjælland​

Vi er medlem af Byg Garanti, og du kan derfor være helt sikker på, at vores arbejde er udført i højeste kvalitet, samtidig med at du er dækket ind i tilfælde af, at der mod forventning skulle opstå fejl og mangler ved vores arbejde.

Hvordan foregår en reparation af sætningsskader?

Sætningsskader opstår typisk i forbindelse med, at en bygning giver sig en smule. Det giver revner i fugerne, og i nogle tilfælde vil det også give revner i selve murstenene. Det er forholdsvis simpelt at reparere sætningsskader. Vi udfører reparation af sætningsskader ved at udrille den pågældende fuge, der er revnet, og herefter indsætter vi jern for at holde på konstruktionen. Ved at reparere skaden undgår du også, at skaden udvikler sig til fx fugt i hus eller fugt i kælder.

I forbindelse med en facaderenovering har vi ikke kun kompetencerne til at udbedre selve skaden. Vi tilbyder også efterfølgende pudsning af facaden, maling af facaden eller lignende, så du kan få en flot facade igen, efter vi er færdige med vores arbejde.

Kontakt os og få en pris på dit facadearbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med sætningsskader-reparation, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave.

​Vi ser frem til at hjælpe dig med din reparation af sætningsskader, hvad enten det drejer sig om skader i dit sommerhus, hus eller tilbygning til hus. Tøv ikke med at kontakte os.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS