Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Job hos Erik Møller

​Hos Erik Møller søger vi løbende kompetente murersvende, der kan være et stærkt medlem af vores team. Vi lægger stor vægt på, at der altid er en god stemning blandt kollegerne. Vi tror på, at hvis vi har et godt kollegialt sammenhold og trives i vores arbejde, så yder vi det bedste vi kan for vores kunder. Når vi yder vores bedste, både individuelt og i fællesskab, så sikrer vi det bedste resultat. Vores medarbejders arbejdsglæde og kundernes tilfredshed hænger på den måde tæt sammen.

Vi udfører en bred vifte af mureropgaver, herunder facaderenovering, flisearbejde, badeværelser, alt mellem kælder og tag. Vi tager i hver enkelt opgave udgangspunkt i kundens ønsker, og har hele processen igennem en åben kommunikation med dem. 

Arbejde og sammenhold af høj kvalitet

Hos Erik Møller har vi et arbejdsmiljø, hvor vi vægter det sociale højt. Vi har sociale arrangementer, hvor vi tager ud og laver noget sammen. Det er dog i lige så høj grad den gode stemning i dagligdagen, vi ikke går på kompromis med, og alle skal være en del af fællesskabet.

Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere finder deres arbejde spændende. Derfor prioriterer vi at fordele opgaver efter, hvad den enkelte medarbejder finder interessant og har kompetencer indenfor. Derudover vil vi altid gerne være på forkant med nye tiltag og tendenser indenfor murerbranchen, hvilket vi gør ved løbende at videreudvikle og optimere. For vores medarbejdere betyder det, at der hele tiden er en faglig udvikling, og for vores kunder betyder det, at vi altid leverer den bedste kvalitet.​

Er du vores næste murersvend?

​Er du uddannet murer og klar til et jobskifte? Så tag kontakt til os.Vi er altid åbne for at tage en dialog, så hvis du har nogle spørgsmål til os som arbejdsplads eller til arbejdsopgaverne, så tøv ikke med at tage kontakt.

​Kontakt

​35 38 59 60

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS