Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tagrenovering udført af professionelt firma

​Drømmer du om at få foretaget en tagrenovering? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden.Murerfirma Erik Møller ApS er en alsidig virksomhed, når det kommer til tagarbejde. Vi løser alle opgaver på området hos både private kunder samt erhvervskunder. Vi kommer primært i København Ø, fx på Nørrebro og Østerbro, men kører på hele Sjælland og har bl.a. hjulpet mange kunder i Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Vi støber fundamentet til din nye tagterrasse, pudser gavlen og restaurerer tagkonstruktioner. Er tiden kommet til et helt nyt tag, står vi også til rådighed. Skal tagetagen udnyttes til beboelse, har vi erfaringen, der sikrer et godt og holdbart resultat. Vi kan blandt andet isolere gavl og tag, opmure vægge og opsætte kviste, så du får mere plads.

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af, hvilken tagtype du drømmer om, samt hvor stort et areal der skal udskiftes. Vi klarer enhver opgave, uanset om der er tale om en større renovering af tag eller en mindre tagreparation. Du kan være sikker på, at vi altid tilbyder så billige priser som muligt – uanset opgaven.

Murerfirma Erik Møller ApS leverer kvalitetsarbejde til attraktive priser – og arbejdet er altid færdigt til aftalte tid.​ Vi har fokus på kvalitet og holdbare løsninger, så du kan trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi tilbyder tagrenovering lige efter dine ønsker og behov.

Kontakt os for et godt tilbud på tagrenovering

Skal vi sammensætte en billig pris på tagrenovering hos dig? Så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området, hvor vi garanterer et veludført og holdbart resultat.

Kontakt os på telefon: 35 38 59 60 eller på mail: info@emmurer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt og billigt tilbud til dig.

Vores tømrer har sans for detaljen og dit projekt er altid i centrum. Vi ser frem til at yde dig den bedste service og hjælpe dig med din tagrenovering!

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS