Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Få professionel hjælp til facaderenovering​

Leder du efter et professionelt murerfirma, der kan hjælpe dig med facaderenovering på dit hus? Murerfirma Erik Møller ApS er dit murerfirma til alle tænkelige opgaver - også facaderenovering. Vores firma har eksisteret i 40 år, så de fleste af vores ansatte har livslang erfaring.

Den erfaring tilbyder vi vores kunder, som primært er erhvervskunder. Er du privat kunde, skal du dog ikke tøve med at kontakte os - ingen opgaver er for små til os. Vores kunder henvender sig primært fra Østerbro, Nørrebro og København, men er du bosiddende på Sjælland, kan vi helt sikkert også hjælpe.

Et hus tåler meget, men ikke alt

Er du den heldige indehaver af en ny bygning, skal du ikke bekymre dig så meget om, hvorvidt din bygning trænger til facaderenovering eller ej. Der går mange år, før det bliver aktuelt. Et hus tåler meget, men det tåler desværre ikke alt.

Derfor er det uundgåeligt at komme uden om facaderenovering på et eller andet tidspunkt i dit liv. Ligesom med alt andet vil huse forgå. Vejret, forurening og ældning er nogle af det største faktorer, der har indvirkning på, hvor hurtigt dit hus trænger til facaderenovering.

Hvad indebærer renovering af facade?

Vi kan klare det meste inden for facaderenovering, og de opgaver, vi primært møder på vores vej i forbindelse med renovering af facade, er:

  • Pudsearbejde
  • Fugearbejde (udskiftninger af fuger)
  • Skifer på gesimser
  • Maling af facader
  • Formstøtten
  • Sokkelpuds
  • Reparation af sålbænke
  • Vandskuring
  • Facadeisolering
  • Reparation af sætninger i facade​​

Har du brug for hjælp til en opgave, der ikke umiddelbart står ovenfor, skal du endelig kontakte os alligevel. Vi kan hjælpe med det meste inden for renovering af facader.​​

Hvad koster facaderenovering?

Vi vil gerne give dig en pris, men vi er nødt til at kende opgavens omfang først. Vores priser afhænger meget af, hvor stort projektet er, og hvor mange m2 vi skal reparere.

Kontakt os og fortæl, hvad dit projekt indebærer, så finder vi sammen frem til en pris. Mange af vores kunder henvender sig til os, fordi de ikke selv ved ret meget om facaderenovering. Og så kan det selvfølgelig være ret svært at fortælle os, hvilket arbejde vi skal udføre.

Derfor kommer vi gerne ud og inspicerer jeres facader, før vi giver jer et tilbud. Vi er professionelle, og vi kan hurtigt se, hvor der skal sættes ind, så din facade kan blive flot igen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Ønsker du vores hjælpe til renovering af din bygnings facade? Ring på 35 38 59 60 eller info@emmurer.dk. Så tager vi en snak om dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Finder du et murerfirma, der er billigere end os, må du gerne fortælle os om det, for vi gør meget for at matche konkurrerende tilbud. Vi lover til gengæld, at professionalisme og 40 års erfaring er pengene værd.

Vi ser frem til at høre fra dig og renovere din facade.

Murerfirma Erik Møller ApS

Fåborggade 1, st. tv. 2100 København Ø

Se rutevejledning 

Telefon: 35 38 59 60

E-mail: info@emmurer.dk

CVR: 53740715

Samarbejdspartnere

Vi er medlem hos​