Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Få hjælp til facaderenovering​

Professionel renovering af facade

Leder du efter et professionelt murerfirma, der kan hjælpe dig med facaderenovering på dit hus? Murerfirma Erik Møller ApS er dit murerfirma til alle tænkelige opgaver - også renovering af facade, når du skal have ny facade af hus. Vores firma har eksisteret i 40 år, så de fleste af vores ansatte har livslang erfaring.

Den erfaring tilbyder vi vores kunder, som primært er erhvervskunder. Er du privat kunde, skal du dog ikke tøve med at kontakte os - ingen opgaver er for små til os. Vores kunder henvender sig primært fra Østerbro, Nørrebro og det øvrige København Ø, men er du bosiddende på Sjælland, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med ny facade af hus. Vi rykker også med glæde ud til Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Hvad indebærer renovering af facade?

Vi kan klare det meste inden for facaderenovering, og de opgaver, vi primært møder på vores vej i forbindelse med renovering af facade, er:

  • Pudsning af facade
  • Fugearbejde (udskiftninger af fuger)
  • Skifer på gesimser
  • Maling af facader
  • Formstøtten
  • Sokkelpuds
  • Reparation af sålbænke
  • Vandskuring af hus
  • Facadeisolering
  • Reparation af sætninger i facade​​

​Har du brug for hjælp til en opgave, der ikke umiddelbart står ovenfor, skal du endelig kontakte os alligevel. Vi kan hjælpe med det meste inden for renovering af facade.​​

Hvad koster facaderenovering?

Vi vil gerne give dig en pris på ny facade af hus, men vi er nødt til at kende opgavens omfang først. Vores priser afhænger meget af, hvor stort projektet er, og hvor mange m2 vi skal reparere.

Kontakt os og fortæl, hvad dit projekt indebærer, så finder vi sammen frem til en pris. Mange af vores kunder henvender sig til os, fordi de ikke selv ved ret meget om facaderenovering. Og så kan det selvfølgelig være ret svært at fortælle os, hvilket arbejde vi skal udføre.

Derfor kommer vi gerne ud og inspicerer jeres facader, før vi giver jer et tilbud. Vi er professionelle, og vi kan hurtigt se, hvor der skal sættes ind, så din facade kan blive flot igen.

Kontakt os og få et tilbud på renovering af facade

Ønsker du vores hjælpe til renovering af din bygnings facade? Kontakt os endelig – så tager vi en snak om dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.​

Finder du et murerfirma, der er billigere end os, må du gerne fortælle os om det, for vi gør meget for at matche konkurrerende tilbud. Vi lover til gengæld, at professionalisme og 40 års erfaring er pengene værd.

Vi ser frem til at høre fra dig og renovere din facade.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS