Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Få hjælp af et dygtigt murerfirma

Søger du et kompetent murerfirma i København, der kan hjælpe dig med alle slags opgaver inden for murerfaget? Så skal du ikke søg længere. Murerfirma Erik Møller ApS er et familieejet firma, og vi har været i branchen i mere end 40 år.

Vores kunder henvender sig primært fra København Ø, Østerbro og Nørrebro, men vi rykker gerne ud til projekter mange andre steder på Sjælland som Hellerup, Gentofte og Charlottenlund. Hos os får du et murerfirma, der ved, hvad vi laver, og vi bestræber os på at gøre vores allerbedste - hver gang.

Hvad indebærer murerarbejde?

Murerarbejde er et meget bredt begreb, og det kan dække over en lang række opgaver. Især fordi hvert enkelt firma ofte har specialiseret sig i mange forskellige ting og tilegnet sig færdigheder, som ofte rækker langt ud over murerfaget.

Hos Murerfirma Erik Møller ApS tilbyder vi bl.a.:

  • Altaner
  • Udskiftning af jerndrager
  • Sætningsrevner
  • Fuger på facader
  • Vandskader
  • Renovering af gesimser
  • Badeværelser

Vi udfører også tømrer- og kloakopgaver, så hvis du f.eks. skal have nyt tag eller have udført tagrenoveringer, kan vi også hjælpe dig på dette område.

Ønsker du en opgave udført, der ikke er at finde på listen ovenfor, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os alligevel.

Vælg det rette murerfirma

Når du har et projekt, der skal udføres, er det ikke lige meget, hvilket murerfirma du vælger. Er et murerfirma eksperter i renovering af badeværelser, er det måske ikke dem, du skal vælge, hvis du ønsker en facaderenovering - og omvendt.

Der findes store murerfirmaer og små murerfirmaer. De større firmaer vil ofte kunne tilbyde dig eksperter inden for hvert sit felt, mens mindre firmaer ofte har færre specialer, men derimod et større fokus. Uanset hvad skal du gøre dit forarbejde, før du hyrer en murer.

Vælg et murerfirma, der giver dig en god mavefornemmelse. Få anbefalinger fra andre, der har brugt den pågældende murer - det betaler sig ofte på sigt.

Med vores murer får du 40 års erfaring i faget

Vi har 40 års erfaring som murerfirma, og det betyder, at vi har arbejdet på mange forskellige opgaver. Derudover har vi fulgt den store udvikling, murerfaget er gennemgået de seneste år.

Vores erfaring gør, at vi kan arbejde med både nye og gamle bygninger, da erfaringen fra vores ældste murer er gået videre i flere generationer.

Mangler du en ny altan?

De fleste af vores kunder bor i København, og her har vi mange opgaver i lejligheder, da det jo er det, der er flest af her. I løbet af de seneste år har vi set en stor tendens til, at familier etablerer sig i lejligheder frem for parcelhuse.

Det skyldes til dels, at priserne i København er tårnhøje, og det derfor er de færreste, der har råd til store huse. Skal man bo i en lejlighed, ønsker de fleste et uderum, derfor får vi flere og flere altanopgaver. Ønsker du en altan, kan du trygt kontakte os - vi kender processen og kan hjælpe dig i mål.​

Vores murerfirma følger dit projekt fra start til slut

Med et kyndigt murerfirma får du en murermester, der følger projektet fra start til slut. Vi tilbyder totalentreprise, så du kan trygt overlade processen til os. Med en totalentreprenør skal du ikke foretage dig andet end at være med til at søsætte projektet.​

Alt andet tager vores murermester og totalentreprenør sig af. Slip dermed for uoverskuelige overvågningsprocesser og kontakt med underentreprenører, hvis dit projekt behøver sådan nogle.

Fordelen ved at have et murerfirma, der følger dit projekt fra start til slut, er, at vi repræsenterer dig og dine ønsker. Vi kender målet for projektet, og på den måde får vi projektet sikkert i havn.

Vores telefoner er altid åbne

Nogle murerprojekter er små, og andre er omfattende. Ofte kræver projekterne blot en enkelt murer, men det kan også ske, at vi har flere mand på sagen. Uanset om dit projekt har brug for en totalentreprenør eller ej, skal du vide, at du altid kan ringe til os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Det er os, der er fagmændene, så processerne kan ofte synes uoverskuelige for vores kunder, men overskuelige for os. Tøv derfor ikke med at ringe til os, hvis noget synes forkert eller uoverskueligt. Vi arbejder for dig, og det vigtigste er, at du er helt tryg ved det stykke murerarbejde, vi foretager.​​

Hvad koster en murer i timen?

Der er stor forskel på, hvor meget en timepris er for en murer. Vores priser afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, materialer osv.

Er det et stort projekt, du skal have foretaget, koster det selvsagt mere, end hvis en enkelt murer kan klare opgaven på en dag. Din endelige pris afhænger også af, hvilke materialer du ønsker samt hvilken konstruktion, vi arbejder med.

Standardkonstruktioner er lettere for vores murer end arkitekttegnede konstruktioner, som vil tage mere tid at lave.

Kontakt dit lokale murerfirma og få et godt tilbud fra en murermester

Er du fuldstændig grøn, når det kommer til håndværk, er det godt, vi eksisterer. Med os får du et murerfirma, der kan varetage dine mureropgaver - store som små.

Vi tager dig i processen, for vi tror på, at gennemsigtighed er vigtigt i relationen mellem murer og kunde. På den måde når vi bedst i mål sammen.

Kontakt os endelig på 35 38 59 60 eller info@emmurer.dk, og fortæl os om dit projekt. Så tager vi en uforpligtende snak og lægger en plan for, hvordan vi kan løse opgaven for dig.

Vores murerfirma ser frem til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde formularen her. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder eller er medlem hos

Vi er stolt sponsor

Murerfirma Erik Møller ApS